Stap 1

Kies het model

We bieden dit jaar twee modellen aan: een kerstbal en een kerstboom.

De kerstbal kan jaren gebruikt worden in de kerstboom

De kerstboom is leuk voor op het bureau of bij andere kerstversieringen

Stap 2

Kies uit één van de varianten

Wij hebben alvast een aantal varianten gemaakt, waarop we jouw duurzame kerstkaart kunnen baseren. Zo hebben we een startpunt waar we mee aan de slag kunnen. Kies de variant die je het mooiste vindt en geef dat aan ons door.

Variant: Luxe

Deze variant oogt luxe doordat de achtergrond een verloop heeft en gezellig door de sterren. De achtergrond, de boom en de kerstbal(len) kunnen aangepast worden aan jouw huisstijl!

Zakelijk_Luxe_Varianten_1280_1050_DSC_6435

Variant: Landschap

Deze variant benadrukt het duurzame papier doordat het niet geheel bedrukt is. Het landschap, de boom en de kerstboom kunnen aangepast worden aan jouw huisstijl.

Zakelijk_Landschap_Varianten_1280_1050_DSC_6434

Variant: Illustraties

Deze variant oogt speels en vrolijk, met illustraties die aangepast kunnen worden aan jouw huisstijl. De achtergrond kan in elke kleur of naturel (zodat het duurzame papier goed zichtbaar is).

Zakelijk_Illustraties_Varianten_1280_1050_DSC_6433

Variant: Maatwerk

Heb je een eigen idee? Geef het ons aan en wij jullie helpen verder. Wil je liever zelf aan de slag met het design? Ook dat is mogelijk.

Duurzame kerstkaart met illustraties
Boom
Meld je aan.

Meld je aan.

Vul de gegevens in en wij nemen contact op! Op basis hiervan beslis je definitief of je mee doet.

Wij zullen je alleen benaderen wanneer dat relevant is voor de kerstactie. Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.
Boom
Winkelwagen