Doe mee in 4 stappen

Op maat gemaakte kerstkaarten regel je in 4 stappen. Kant en klare kerstkaarten die je zelf kan beschrijven bestel je via de webshop!
Struik

Stap 1

Meld je aan

Geef hieronder je gegevens door, ook als je nog vragen hebt. Wij nemen contact met je op, sturen indien gewenst een sample op, maken een offerte op maat en beantwoorden je vragen. Je aanmelding wordt pas definitief als je de adresgegevens voor de kerstkaarten aanlevert.

Meld je aan.
Wij zullen je alleen benaderen wanneer dat relevant is voor de kerstactie. Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Stap 2

Geef je voorkeuren door

Geef online je voorkeuren door. Wij gaan vervolgens voor je aan de slag en maken jouw kerstkaartdesign.

Met een account kan je zien wat je hebt ingestuurd en wijzigingen maken. Liever geen account? Geef dan hier je voorkeuren door.

Stap 3

Geef je adressen door

Download en upload uiterlijk 29 oktober ons Excel bestand waarin je alle adressen op kan geven met persoonlijke boodschap.

Geen account? Download en upload je adressenlijst dan hier.

Stap 4

Laat het design naar wens aanpassen

Wij maken op basis van jullie bedrijfshuisstijl en de opgegeven voorkeuren een digitale proefdruk. Vervolgens geef je alle feedback door, zodat wij de kerstkaart naar wens kunnen maken.

Feedback geven

(Stap 5)

Leun achterover en vier kerst

Laat je door ons de bezorging doen? Dan vouwen wij alle kerstkaarten voor je en versturen deze op het juiste moment. Geniet van een mooie kerst in de wetenschap dat je relaties door jou verrast worden met een duurzaam geschenk.

Doe je de bezorging zelf? Dan ontvang je de kaarten als pakket. Met een aantal vouwen vouw je de kaart en geef je die aan de ontvanger. Je kunt ze ook zelf op de bus doen. Hiervoor is (in verband met het gewicht) een kerstzegel nodig. Je kan ze ook als partijpost aanleveren bij PostNL.

Meld je nu aan en wij nemen contact op.

Winkelwagen