Laatste kans om mee te doen! Lever je gegevens aan voor zondag 29 oktober.

Boom
Een duurzame kerstkaart

Wens je relaties een goede kerst en een duurzame toekomst

Boom per kaart

Geplant door Trees for the Future

Duurzaam papier

Gemaakt van landbouwafval

Persoonlijk

Voeg een persoonlijke boodschap toe per kaart

Ontzorgt

Van design in uw huisstijl tot bezorging

Duurzame kerstkaart gevouwen
Een origineel cadeau

Met deze kerstkaart val je zeker op en blijf je langer zichtbaar

Door de kerstkaart tot kerstboom te vouwen, ontstaat er interactie en krijgen jouw relaties binding met het geschenk. De kerstboom krijgt een mooie plek en ze zullen jou niet snel vergeten.

Kies uit één van de vele designs ...

... en laat deze door ons aanpassen aan uw huisstijl!

Luxe Kerstkaart

Deze variant oogt luxe doordat de achtergrond een verloop heeft en gezellig door de sterren. De achtergrond, de boom en de kerstballen kunnen aangepast worden aan uw huisstijl!

Zakelijk_Luxe_Varianten_1280_1050_DSC_6435

Kerstkaart met landschap

Deze variant benadrukt het duurzame papier doordat het niet geheel bedrukt is. Het landschap, de boom en de kerstboom kunnen aangepast worden aan uw huisstijl.

Zakelijk_Landschap_Varianten_1280_1050_DSC_6434

Kerstkaart met illustraties

Deze variant oogt speels en vrolijk, met illustraties die aangepast kunnen worden aan uw huisstijl. De achtergrond kan in uw kleur of naturel (zodat het duurzame papier goed zichtbaar is).

Duurzame kerstkaarten die tot kerstbal of kerstboom gevouwen kunnen worden
Helemaal van jou

Jouw boodschap, logo en huisstijl maken de kerstkaart helemaal af

Een persoonlijke boodschap bevordert de band met jouw relaties. De bedrukking kun je helemaal naar wens aanpassen met jouw persoonlijke boodschap, jouw logo en de kleuren van de kerstballen in jouw huisstijl.

Via de QR-code op de kerstkaart is jouw boodschap zelfs online te bekijken. Een video met kerstgroet toevoegen kan uiteraard ook.

Een groene toekomst

Verstuur een kaart en plant een boom

Voor elke kerstkaart die jij verstuurt, wordt een boom geplant via unFootprint door Trees for the Future. De bomen nemen CO2 op en helpen boeren in onder andere Kenia en Tanzania hun oogst te vergroten. Zo draag je bij aan een groene toekomst en maak je echt impact met jouw geschenk.
Trees for the Future Forest Garden
Trees for the Future Sustainable Development Goals
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Samen voor een eerlijke wereld

Draag bij aan een sociale en eerlijke wereld met elke boom die u laat planten. De unieke Forest Garden aanpak van Trees for the Future maakt dat mogelijk. Hierin traint Trees for the Future boeren om met bomen en verschillende gewassen meer uit hun land te halen. De trainers komen uit de eigen community. De bomen zorgen voor schaduw en verbeteren de kwaliteit van de grond. Door verschillende gewassen te verbouwen zijn de boeren minder afhankelijk van een jaarlijkse oogst en kunnen ze zelf diverser eten.

Duurzaam materiaal

Voor deze kerstkaart worden geen bomen gekapt of plastic gebruikt

De kerstkaart wordt gedrukt op milieuvriendelijk en sociaal verantwoord papier dat is gemaakt van landbouwafval. De impact van dit materiaal op het milieu ligt 47% lager dan van papier dat wordt gemaakt van bomen en 29% lager dan van gerecycled papier. Het materiaal heeft een natuurlijke uitstraling en is van zware kwaliteit.

PaperWise logo
E-card iPhone
E-card impact
Laat jouw impact zien

Via de QR-code kan jouw relatie zijn eigen boom volgen

Elke kerstkaart bevat een unieke persoonlijke QR-code. Op de bijbehorende pagina vindt jouw relatie niet alleen jouw boodschap, maar ook informatie over de boom die specifiek hem wordt geplant. Zo kun jij real-time laten zien welke impact je maakt.
Boom

Dit zeggen onze klanten

5/5
De kaarten waren ruim op tijd op de post gedaan en ik heb veel positieve reacties mogen ontvangen. Hij bleek gemakkelijk in elkaar te zetten en bracht een grote glimlach van de klant met zich mee. Hierdoor bleef ik bij vele relaties nog lang onder de aandacht.

Doe ook mee en ga voor een duurzame kerst

Neem contact op

5/5
Ineens kwamen van diverse kanten Whatsapp berichten binnen met foto’s van de in elkaar gevouwen kerstbomen en hoe leuk ze het vonden. We kijken uit naar wat voor het komend jaar aan kaarten beschikbaar is. De reacties zijn superleuk.

Prijslijst

Hoe meer kerstkaarten u bestelt, des te meer korting u ontvangt. Bekijk hier de actuele prijzen voor de kerstkaarten in 2023.

Bestel in oktober, dan kunnen wij de kaarten op tijd in orde maken, drukken en opsturen.
Vanaf november is bestellen van maatwerk alleen nog mogelijk met een 20% extra spoedtarief, ook omdat we voor deze kaarten een aparte druk moeten doen.

De prijzen zijn inclusief het op maat maken van het design en het personaliseren van alle kerstkaarten. Wilt u geen op maat gemaakte kerstkaarten of wilt u ze zelf beschrijven? Neem dan een kijkje in onze webshop.

Let op: de prijzen in de webshop zijn inclusief btw, de prijzen voor op maat gemaakte kerstkaarten zijn exclusief btw.

Aantal Prijs / stuk*
50 - 99 € 4,23
100 - 249 € 3,77
250 - 499 € 3,53
500 - 749 € 3,23
750 - 999 € 3,08
1000 - 1499 € 2,77
1500+ Offerte op maat

* Alle bedragen zijn per kerstboomkaart, exclusief BTW.
Grotere aantallen bestellen of meer bomen planten? Neem contact op voor een offerte op maat.

Wil je dat wij de kaarten voor je vouwen en versturen? Dat kan!

De per kerstboomkaart bedraagt € 0,99 (in Nederland, excl. btw). Voor een uitgebreid overzicht van tarieven bij grote aantallen en voor verzending naar het buitenland, zie onze prijslijst pagina.

Wil je de kaarten liever persoonlijk bezorgen of bijsluiten in een ander (post)stuk? Ook dat is mogelijk. In dat geval bezorgen wij alle kaarten als pakket op uw adres.

De kosten voor verzending bedraagt € 6,95 (excl. btw).

De nieuwe kerstboomkaarten hebben geen envelop nodig! De kaart zelf is de envelop.

Meld je aan.

Meld je aan.

Vul de gegevens in en wij nemen contact op! Op basis hiervan beslis je definitief of je mee doet.

Wij zullen je alleen benaderen wanneer dat relevant is voor de kerstactie. Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt.
Struik

Kunt u ook niet wachten tot kerst?
Maak een account aan en doe mee.

Vraag voor een offerte op maat en u ontvangt deze geheel vrijblijvend.

Deze bedrijven gingen u voor:

Winkelwagen