Kerstkaart binnenkant - rood
Boom
Beschrijf en verstuur je eigen eco kerstkaart

Wens je familie en vrienden een goede kerst en een duurzame toekomst

Boom per kaart

Geplant door Trees for the Future

Duurzaam papier

Gemaakt van landbouwafval

Beschrijfbaar

Op de kerstkaart is veel schrijfruimte

Stel zelf samen

Kies welke designs je wil ontvangen

Kerstkaart boom gevouwen - rood
Een origineel cadeau

Met deze eco kerstkaart val je zeker op en blijf je langer zichtbaar

Door de kerstkaart tot kerstboom te vouwen hebben je familie en vrienden een leuke ervaring met de kerstkaart. De kerstboom krijgt een mooie plek en ze zullen jou niet snel vergeten.

Stel zelf uw pakket samen in de webshop

Kies uit de volgende varianten
Helemaal persoonlijk

Jouw persoonlijke boodschap maakt de kerstkaart af

De eco kerstkaart biedt veel ruimte voor een persoonlijke boodschap. Het is zelfs mogelijk een boodschap op de kerstboom zelf toe te voegen. Zo blijft deze zichtbaar nadat het boompje in elkaar is gezet.

Beschrijf je duurzame kerstboom
Beschrijf je duurzame kerstkaart
Een groene toekomst

Verstuur een kaart en plant een boom

Voor elke kerstkaart die jij verstuurt, wordt een boom geplant via unFootprint door Trees for the Future. De bomen nemen CO2 op en helpen boeren in onder andere Kenia en Tanzania hun oogst te vergroten. Zo draag je bij aan een groene toekomst en maak je echt impact met jouw geschenk.
Trees for the Future Forest Garden
Trees for the Future Sustainable Development Goals
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Samen voor een eerlijke wereld

Draag bij aan een sociale en eerlijke wereld met elke boom die u laat planten. De unieke Forest Garden aanpak van Trees for the Future maakt dat mogelijk. Hierin traint Trees for the Future boeren om met bomen en verschillende gewassen meer uit hun land te halen. De trainers komen uit de eigen community. De bomen zorgen voor schaduw en verbeteren de kwaliteit van de grond. Door verschillende gewassen te verbouwen zijn de boeren minder afhankelijk van een jaarlijkse oogst en kunnen ze zelf diverser eten.

Duurzaam materiaal

Voor deze eco kerstkaart worden geen bomen gekapt of plastic gebruikt

De kerstkaart wordt gedrukt op milieuvriendelijk en sociaal verantwoord papier dat is gemaakt van landbouwafval. De impact van dit materiaal op het milieu ligt 47% lager dan van papier dat wordt gemaakt van bomen en 29% lager dan van gerecycled papier. Het materiaal heeft een natuurlijke uitstraling en is van zware kwaliteit.

PaperWise logo
E-card iPhone
E-card impact
Laat jouw impact zien

Via de QR-code kan jouw familie meer ontdekken over de geplante boom

Elke kerstkaart bevat een unieke persoonlijke QR-code. Op de bijbehorende pagina vindt jouw relatie informatie over Trees for the Future, hoe de bomen geplant worden en een schatting van de opgenomen hoeveelheid CO2. Zo kun jij real-time laten zien welke impact je maakt.
Boom

Dit zeggen onze klanten

5/5
De kaarten waren ruim op tijd op de post gedaan en ik heb veel positieve reacties mogen ontvangen. Hij bleek gemakkelijk in elkaar te zetten en bracht een grote glimlach van de klant met zich mee. Hierdoor bleef ik bij vele relaties nog lang onder de aandacht.

Ga voor een duurzame kerst

En kies voor natuurlijke materialen en een groenere wereld

5/5
Ineens kwamen van diverse kanten Whatsapp berichten binnen met foto’s van de in elkaar gevouwen kerstbomen en hoe leuk ze het vonden. We kijken uit naar wat voor het komend jaar aan kaarten beschikbaar is. De reacties zijn superleuk.
Struik

Kan je ook niet wachten tot kerst?
Bestel nu jouw eco kerstkaarten via de webshop

Deze bedrijven gingen jou voor:

Winkelwagen