Bomen groeien in een boomkwekerij
Boom
Duurzaam en Tree-D

Duurzaam is ons startpunt

Duurzaamheid bij Tree-D is geen buzzword, het is ons startpunt. Wij garanderen geen plastic in onze producten en doneren een boom per verkocht product. Deze bomen maken echte maatschappelijke impact in landen waar het nodig is (bijvoorbeeld in Tanzania). Zo gaan we samen voor een duurzame wereld.

Lees hieronder meer over hoe wij dit doen.

Boom per kaart

Geplant door Trees for the Future

Duurzaam papier

Gemaakt van landbouwafval

Geen plastic

In onze producten

Duurzame keten

Wij werken samen met partners met een groen hart

Waarom producten ontwikkelen?

Is het niet beter om geen kerstkaarten te versturen? Het terugdringen van onnodige uitstoot is zeer belangrijk. Tegelijkertijd is een wereld zonder economie niet mogelijk, zeker (op de korte termijn). Daarom vinden wij dat de wereld  Bij elk product kan afgevraagd worden of deze echt nodig is. Is de enige manier om ons klimaat te redden door niks meer te doen? En kunnen wij in de korte tijd die we hebben de hele economie afschaffen en vervangen door een nieuw model? Hoe gaan wij onze Toch heeft de mens een enorme behoefte . Wij willen de huidige economie vervangen door een groene economie, met producten die onze wereld eerlijker en duurzamer maken. 

Onze eigen uitstoot

Uiteraard kijken wij naar onze eigen uitstoot. Wij maken geen gebruik van een kantoor maar werken vanuit huis. Zo hoeft er geen extra kantoorruimte verwarmd en verlicht te worden. Onze meetings zijn digitaal en incidenteel vervoer is met het OV (tenzij dat niet haalbaar is).

Hoe de bomen geplant worden

Trees for the Future heeft een unieke aanpak om bomen te planten, genaamd de “Forest Garden Approach”. Het uitgangspunt is hierbij dat de bomen toegevoegde waarde bieden voor degene die ze planten. Zo planten boeren de bomen vrijwillig op hun eigen grond en zorgen ze er goed voor. 

EEN GROENE TOEKOMST

Verstuur een kaart en plant een boom

Voor elke kerstkaart die jij verstuurt, wordt een boom geplant door Trees for the Future. De bomen nemen CO2 op en helpen boeren in onder andere Kenia en Tanzania hun oogst te vergroten. Zo draag je bij aan een groene toekomst en maak je echt impact met jouw geschenk.
Trees for the Future Forest Garden
Trees for the Future Sustainable Development Goals
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Samen voor een eerlijke wereld

Draag bij aan een sociale en eerlijke wereld met elke boom die u laat planten. De unieke Forest Garden aanpak van Trees for the Future maakt dat mogelijk. Hierin traint Trees for the Future boeren om met bomen en verschillende gewassen meer uit hun land te halen. De trainers komen uit de eigen community. De bomen zorgen voor schaduw en verbeteren de kwaliteit van de grond. Door verschillende gewassen te verbouwen zijn de boeren minder afhankelijk van een jaarlijkse oogst en kunnen ze zelf diverser eten.

Duurzaam materiaal

Voor deze kerstkaart worden geen bomen gekapt of plastic gebruikt

De kerstkaart wordt gedrukt op milieuvriendelijk en sociaal verantwoord papier dat is gemaakt van landbouwafval. De impact van dit materiaal op het milieu ligt 47% lager dan van papier dat wordt gemaakt van bomen en 29% lager dan van gerecycled papier. Het materiaal heeft een natuurlijke uitstraling en is van zware kwaliteit.

Kerstboomkaart - gevouwen
Kerstboomkaart - gevouwen
Een origineel cadeau

Met deze kerstkaart val je zeker op en blijf je langer zichtbaar

Door de kerstkaart tot kerstboom te vouwen, ontstaat er interactie en krijgen jouw relaties binding met het geschenk. De kerstboom krijgt een mooie plek en ze zullen jou niet snel vergeten.

Helemaal van jou

Jouw boodschap, logo en huisstijl maken de kerstkaart helemaal af

Een persoonlijke boodschap bevordert de band met jouw relaties. De bedrukking kun je helemaal naar wens aanpassen met jouw persoonlijke boodschap, jouw logo en de kleuren van de kerstballen in jouw huisstijl.

Via de QR-code op de kerstkaart is jouw boodschap zelfs online te bekijken. Een video met kerstgroet toevoegen kan uiteraard ook.

Personalisatie kerstkaart
E-card iPhone
E-card impact
Laat jouw impact zien

Via de QR-code kan jouw relatie zijn eigen boom volgen

Elke kerstkaart bevat een unieke persoonlijke QR-code. Op de bijbehorende pagina vindt jouw relatie niet alleen jouw boodschap, maar ook informatie over de boom die specifiek hem wordt geplant. Zo kun jij real-time laten zien welke impact je maakt.
Ontvang proefdruk

Ontvang proefdruk

Vul je contactgegevens in en wij maken een digitale proefdruk voor jouw organisatie!

Voorkeur voor variant (zie hier de mogelijkheden)

Onze producten

Reseller worden

Wilt u onze producten aanbieden in uw winkel, webshop of aan uw klanten? Wordt reseller.

Zakelijk

Verstuur kerstkaarten namens uw bedrijf.

Consument

Laat uw kerstkaarten door ons personaliseren of bestel kerstkaarten waar u zelf op kunt schrijven.

Kunt u ook niet wachten tot kerst?
Bestel nu en krijg 10% vroegboekkorting!

Vraag voor een offerte op maat en u ontvangt deze geheel vrijblijvend.

Sale

Dit zeggen onze klanten

5/5
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Mila Kunis

Bestel nu en ontvang 10% vroegboekkorting

Bekijk ons assortiment

5/5
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Mike Sendler

Deze bedrijven gingen u voor:

Winkelwagen